Värikarttojen tilausVärikartat

Arctic -helmiäiskuullotteet
Valtti Arctic kartta Arctic kokoelmasta löytyy 11 sävyä. Sävyjen hienostunut hohto korostaa puun luonnollista kauneutta.
Deco Grey - Uutuus!
deco_grey Uusi Deco Grey -värikartta hurmaa harmaudellaan.Sen neutraalien ja sävyllisten harmaiden avulla saat luotua kotiisi entistäkin kauniimpia ja harmonisempia kokonaisuuksia. Deco Grey -värikartta esittelee yhteensä 94 hurmaavaa harmaan sävyä.
Facade
facade varikartta Tikkurilan Facade värikartassa on 192 kiviaines- ja puupinnoille sopivaa väriä. Muista ulkovärejä valitessasi, että värit näyttävät vaaleammilta ja kirkkaammilta suurella pinnalla luonnon vahvojen värien ympäröiminä, kuin värikartan pienessä värimallissa valkoisella pohjalla.
Kiiltoasteet-värikartta
Kiiltoasteet värikartta Värejä valittaessa on otettava huomioon kiiltoeron vaikutus väriaistimukseen. Tämä kartta selvittää esimerkein kiillosta johtuvat värimuutokset. Kiillon lisääntyessä värin kylläisyys kasvaa ja samalla muuttuu vaaleus-tummuusaste.
Kivitalot
Kivitalot kartta Kivitalot-värikarttaan on valittu ajattomia kauniita ympäristöönsä sopivia julkisivuvärejä. Värit on valittu Facade-kartasta ja niitä on 49.
Kuultavat sisävärit
Kuultavat_sisävärit Tähän värikarttaan on valittu 36 kuultavaa väriä. Niiden lisäksi löydät valkoisen eri sävyt vaalennusmallista (1597,1598, 1599, 1600). Kysy vaalennusmallia maalikauppiaaltasi. Kuultavissa väreissä lopulliseen väriin vaikuttaa aina puun oma väri ja huokoisuus sekä sivelykertojen määrä että tuotteen kiiltoaste.
Lattiamaalit värikartta
Lattiamaalit varikartta Lattiat-värikartasta löytyy 20 väriä.
Peltikattomaalit
Peltikattomaalit kartta Peltikattomaalit-värikartasta löytyy 12 väriä.
Perinnevärit
Perinnevärit Perinnevärit-värikartassa on 50 väriä. Se on tehty apuvälineeksi kaikille sisätilojen saneerausta ja restaurointia suunnitteleville ja toteuttaville. Kartan värivalikoima muodostuu eri aikakausina eniten käytetyistä ja tyypillisimmistä väreistä. Valikoima perustuu konservaattori Thorvald Lindqvistin perusteellisiin, vuosikymmeniä kestäneisiin tutkimuksiin. Myös numerointi noudattaa Thorvald Lindqvistin järjestelmää.
Puutalot-värikartta
Puutalot värikartta Talomaalikartta on koottu 120 ulkokäyttöön soveltuvista väreistä. Värit on sijoitettu neutraalin valkoiselle pohjalle väriryhmittäin. Tarkista värit vielä myymälässä puulle sivellyistä värimalleista.
Super Colors -värikartta - UUTUUS
Super-Colors--värikartta Pidempi huoltoväli ja syväkuultavan hehkuvat värit
Taika -värikartta - UUTUUS
Taika_värikartta Väri ja valo yhdistyvät kiehtovasti ja mystisesti Tikkurilan Taika-tuotteissa, joissa valo on vangittu värin sisälle, osaksi sen olemusta. Parhaiten Taikahelmiäisefekti toimii tiloissa, joissa valo pääsee sitä korostamaan.
Tunne Väri
Tunne_Väri_värikartta Tähän värikarttaan on koottu Tikkurilan Tunne Väri -kokoelman 263 väriä, jotka voit sävyttää Tikkurilan kaikkiin sisämaaleihin. Värien nimet luovat mielikuvia ja johdattavat valintaasi.
Tunto - Struktuurivärikartta
Tunto_värikartta Väri ei ole koskaan ollut näin käsin kosketeltava elämys. Struktuuri ja väri löysivät vihdoin toisensa. Kun suunnittelet yksilöllistä efektipintaa sisäseiniin, voit nyt vapaasti yhdistellä värejä ja erilaisia pintarakenteita. Tunto-tuotesarjan uusin tulokas, Tunto Kivi, valmistetaan aidosta luonnonkivestä ja sen pinta on rouheinen. Tunto Kivi -kivipinnoitteen kivirouhe on luonnontuote, ja sen väri vaihtelee louhitun kivierän mukaan.
Valtti kuullotteet ja puuöljyt
Valtti kuullotteet ja puuöljyt Kuultavat puunsuojat-värikartassa on 40 väriä. Puupinnat joutuvat jatkuvasti alttiiksi ilmastorasituksille, jotka vaihtelevat rakennusten sijainnin mukaan. Kuultava puunsuoja-aine suojaa puuta ilmastorasituksilta ja tarjoaa ympäristöön sopivan värin peittämättä puun omaa kauneutta. Uudet puupinnat kannattaa pohjustaa mahdollisimman nopeasti Valtti-Pohjusteella tai Valtti Akvabasella ennen värillisen puunsuojan käyttöä.
Vinha-värikartta
Vinha varikartta Tästä värikartasta löydät 30 väriä. Vinha peittävä puunsuoja on puunsuojien aatelia; vesiohenteinen, erittäin kestävä ja pinta on puolihimmeä. Vaikka Vinha säilyttää puun luonnollisen pintakuvioinnin, sen peittokyky riittää muuttamaan tummankin vanhan puunsuojapinnan vaaleaksi.

Ota yhteyttä
Tarvitsetko apua värien kanssa? Ota yhteyttä Värineuvontaan >>