Värikarttojen tilausVärikartat

Arctic -helmiäiskuullotteet
Valtti Arctic kartta Arctic kokoelmasta löytyy 11 sävyä. Sävyjen hienostunut hohto korostaa puun luonnollista kauneutta.
Deco Grey
tikkurila_deco_grey_cover Deco Grey -värikartta hurmaa harmaudellaan.Sen neutraalien ja sävyllisten harmaiden avulla saat luotua kotiisi entistäkin kauniimpia ja harmonisempia kokonaisuuksia. Deco Grey -värikartta esittelee yhteensä 94 hurmaavaa harmaan sävyä.
Katot-värikartta
Tikkurila_Katot_varikartta Löydä katollesi sopivimmat värit, jotka luovat taloosi toivotun ilmeen ja suojaavat kattomateriaaleja ilmaston rasitukselta.
Kivitalot-värikartta
Tikkurila_Kivitalot_värikartta Kivitalot -värikarttaan on valittu 64 ajatonta väriä kivijulkisivujen maalaukseen. Värit, jotka sopivat kauniisti ympäristöönsä, on valittu uudesta Tikkurila Facade 760 -värikokoelmasta.
Kuultavat sisävärit - väliaikaisesti loppunut
Kuultavat_sisävärit Tähän värikarttaan on valittu 36 kuultavaa väriä. Niiden lisäksi löydät valkoisen eri sävyt vaalennusmallista (1597,1598, 1599, 1600). Kysy vaalennusmallia maalikauppiaaltasi. Kuultavissa väreissä lopulliseen väriin vaikuttaa aina puun oma väri ja huokoisuus sekä sivelykertojen määrä että tuotteen kiiltoaste.
Perinnevärit
Perinnevärit Perinnevärit-värikartassa on 50 väriä. Se on tehty apuvälineeksi kaikille sisätilojen saneerausta ja restaurointia suunnitteleville ja toteuttaville. Kartan värivalikoima muodostuu eri aikakausina eniten käytetyistä ja tyypillisimmistä väreistä. Valikoima perustuu konservaattori Thorvald Lindqvistin perusteellisiin, vuosikymmeniä kestäneisiin tutkimuksiin. Myös numerointi noudattaa Thorvald Lindqvistin järjestelmää.
Puutalot-värikartta
Tikkurila_Puutalot_värikartta Tästä värikartasta löydät suuren valikoiman värejä talon ulkopintojen maalaukseen. Puutalot -värikarttaan on koottu 100 väriä, jotka antavat pinnoille toivomasi kauniin, yksilöllisen lopputuloksen.
Puutalot-värikartta 2014-16
Tikkurila_Puutalot_värikartta_2014-16 Puutalot-värikarttaan on koottu 120 ulkokäyttöön soveltuvaa väriä.
Sokkelit-värikartta
Tikkurila_Sokkelit_varikartta Sokkeli on tärkeä osa rakennuksen julkisivua. Sokkelin pintakäsittely viimeistelee talon ulkonäön ja lopullisen ilmeen. Oikein toteutettu ja pintakäsitelty sokkeli on lisäksi pitkäikäinen.
Super Colors -värikartta
Super-Colors--värikartta Syvempi ja kestävämpi väri Super Color -tekniikalla! Tikkurilan Super Color -sävyt perustuvat keltaiseen ja punaiseen rautaoksidipigmenttiin. Tästä syystä värivalikoimasta löytyy lämpimiä, luonnonläheisiä sävyjä. Transparenttipigmentit ovat partikkelikooltaan vain kymmenesosa tavallisen väripigmentin koosta, mikä lisää kuultavuutta.
Taika -värikartta - väliaikaisesti loppunut
Taika_värikartta Väri ja valo yhdistyvät kiehtovasti ja mystisesti Tikkurilan Taika-tuotteissa, joissa valo on vangittu värin sisälle, osaksi sen olemusta. Parhaiten Taikahelmiäisefekti toimii tiloissa, joissa valo pääsee sitä korostamaan.
Tunto - Struktuurivärikartta - Loppunut
Tunto_värikartta Väri ei ole koskaan ollut näin käsin kosketeltava elämys. Struktuuri ja väri löysivät vihdoin toisensa. Kun suunnittelet yksilöllistä efektipintaa sisäseiniin, voit nyt vapaasti yhdistellä värejä ja erilaisia pintarakenteita. Tunto-tuotesarjan uusin tulokas, Tunto Kivi, valmistetaan aidosta luonnonkivestä ja sen pinta on rouheinen. Tunto Kivi -kivipinnoitteen kivirouhe on luonnontuote, ja sen väri vaihtelee louhitun kivierän mukaan.
 
Valtti Kuultavat Ulkovärit -värikartta
Tikkurila_Valtti_Semi_Transparent_Wood_Finishes Tämän kartan värimallit esittävät Valtti® Akvacolorin värejä kahteen kertaan siveltynä. Lopputulokseen vaikuttavat puun laatu, karkeus, huokoisuus ja väri, sekä levityspaksuus että käytetty tuote. Tee aina ensin koesively.

Kontaktibanneri_2018
Tarvitsetko apua värien kanssa? Ota yhteyttä Värineuvontaan >>