Super colors -värikartta

Pidempi huoltoväli ja syväkuultavan hehkuvat kuultavat värit


Syvempi ja kestävämpi väri Super Color -tekniikalla! Tikkurilan Super Color -sävyt perustuvat keltaiseen ja punaiseen rautaoksidipigmenttiin. Tästä syystä värivalikoimasta löytyy lämpimiä, luonnonläheisiä sävyjä. Transparenttipigmentit ovat partikkelikooltaan vain kymmenesosa tavallisen väripigmentin koosta, mikä lisää kuultavuutta.

Super Color -sävyt sävytetään transparenttipigmenttejä sisältävään kuullotteeseen (OPP, OP tai OPL-perusmaali). Super Color -sävyissä on parempi auringonvalon kestävyys verrattuna tavanomaisiin sävyihin ja pidempi huoltomaalausväli.
 


HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.Soveltuvat tuotteet

VALTTI PLUS KESTO

Puolihimmeä kuullote lautajulkisivuille ja lamellihirsipinnoille. Tuplasti pidempi huoltoväli kuin tavanomaisilla kuullotteilla.

VALTTI AKVACOLOR

Puuhun imeytyvä kuullote massiivihirsipinnoille (pyörö- ja höylähirsi). Super Color -sävyillä pidempi huoltoväli.