Kivipinnoitteet ulkokäyttöön

Tikkurilan kivipinnoitteilla ulkopintoihin saadaan arvokas ja kestävä luonnonkivipinta. Käyttökohteina ovat ulkoseinät, sokkelit ja rakennuksen arkkitehtuuria korostavat yksityiskohdat, kuten pilarit, sisäänkäynnit ja koristeosat. Kivipinnoitteet soveltuvat betoni- ja ylitasoitettujen pintojen pinnoitukseen.

Tuotteissa on kaksi vakioväriä: vaalea kalkkikivi ja harmaa graniitti. Vakiovärejä voit käyttää sellaisenaan. Vaaleaa kalkkikiveä ja harmaata graniittia voi lisäksi sävyttää Kivipinnoitteet-värikartan 25 sävyyn. Sävyt punainen graniitti KP51 ja musta gabro KP52 saadaan sävyttämällä harmaa KPC pohja.

Katso lisätiedot Finngard Kivipinnoitteen tuoteselosteesta.

Huom! Kivipinnoitteissa käytetty kivirouhe on luonnontuote, ja sen väri vaihtelee louhitun kivierän mukaan. Kivipinnoitteen pinta on rouheinen.

Sisäkäyttöön tarkoitetut kivipinnoitesävyt löydät Tunto Kiven värikartasta.HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.Suositeltavat tuotteet