Tunto Kivi -värikartta

Tunto Kivi on aidosta suomalaisesta kivirouheesta valmistettu sävytettävä pinnoite, jolla saadaan sisätiloihin arvokkaita ja näyttäviä pintoja. Käyttökohteina ovat sekä julkisten tilojen suuret seinäpinnat että kodin seinien viimeistellyt yksityiskohdat.

Tunto Kivestä löytyy kaksi vakioväriä: vaalea kalkkikivi ja harmaa graniitti. Lisäksi patentoidun sävytysmenetelmän ansiosta siitä on saatavilla 25 sävytettävää väriä, joissa säilyy aidon kiven tuntu. Alustan väri kuultaa aina hieman läpi kivipinnoitteesta, siksi alusta on pohjamaalattava värikartassa suositellulla sävyllä. Näet suositellun pohjamaalin sävyn valitsemasi kivipinnoitesävyn alla.

Huom! Tunto Kivi -kivipinnoitteen kivirouhe on luonnontuote, ja sen väri vaihtelee louhitun kivierän mukaan. Kivipinnoitteen pinta on rouheinen. Tarkista väri maalikaupassa olevista aidoista pintanäytteistä.


Tunto Kivi -vakioväritTunto Kivi -sävytettävät väritHUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.Suositeltavat tuotteet pohjamaalaukseen

 

Suositeltavat tuotteet