Taika-värikartta

Väri ja valo ovat keskenään ikuisessa liitossa. Mutta harvoin ne yhdistyvät niin kiehtovasti ja mystisesti kuin Tikkurilan Taika-helmiäismaaleissa ja -lasyyreissa, joissa valo on vangittu väriin sisälle, osaksi sen olemusta.

Hohtavalla Taika Helmiäismaalilla ja läpikuultavalla Taika Helmiäislasyyrilla voit luoda tilaan kuin tilaan loputtomasti sykähdyttäviä tunnelmia, heijastuksia saduista, unelmista ja ulottuvuuksista, joihin arki ei sinua koskaan johdattaisi.

Tutustu Taika Helmiäismaalin ja Taika Helmiäislasyyrin hopeapohjaan sävytettyihin heleisiin, helmenhohtoisiin sävyihin ja lämpimiin, kullanhohtoisen mausteisiin sävyihin.

Taika Helmiäismaalin sävyt

Peittävää Taika Helmiäismaalia käytetään efektinä sisäseinissä ja kalusteissa sekä erilaisissa hohtavaa
korostusta kaipaavissa esineissä.Suositeltavat tuotteet

 

Taika Helmiäislasyyrin sävyt

Läpikuultavaa Taika Helmiäislasyyria käytetään efektinä Tikkurilan akrylaattimaaleilla maalatuilla seinäpinnoilla. Saadaksesi mahdollisimman harmonisen lopputuloksen käytä lasyyrin väriä lähellä olevaa pohjaväriä.Suositeltavat tuotteet

 

HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.