Pro Grey

Värit sisä- ja ulkotuotteisiin

Pro Grey -harmaa väriviuhka on harmaan värikäs uutuus värialan ammattilaisille tarjotussa värivalikoimassa. Neutraaleiden ja sävyllisten harmaiden avulla saat luotua entistäkin harmonisempia kokonaisuuksia. Uudessa väriviuhkassa on 72 peittävää, 15 kuultavaa ja 7 Taika Helmiäismaalin harmaata väriä.

Pro Grey kokoelman harmaat ovat kokonaan uusia harmaita värejä, joita voidaan sävyttää kaikkiin Tikkurilan sisä- ja ulkomaaleihin ja kuullotteisiin.


Peittävät harmaat

Harmaat sävyt ovat luonnon omasta paletista lainattuja. Sisällä harmaat ovat ajattomia ja luovat hyvän pohjan modernille sisustukselle. Ulkona käytettyinä harmaat ovat sopusoinnussa luonnon värimaailman kanssa.Kuultavat harmaat

Puu on kauneimmillaan kuultavaksi käsiteltynä. Puun kuultokäsittely on oiva vaihtoehto silloin, kun haluat säilyttää puupintojen luonnollisen kauneuden. Lopulliseen väriin vaikuttavat puun oma väri ja huokoisuus sekä sivelykertojen määrä että käytetty tuote.


Helmiäisenhohtoiset harmaat

Helmiäishohtoinen pinnoite luo yksilöllistä ja uniikkia tunnelmaa. Parhaiten hohde-efekti toimii tiloissa, joissa valaistus pääsee sitä korostamaan.


HUOM!

Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Ne eivät korvaa aitoja värimalleja, sillä värin kokemiseen vaikuttavat mm. materiaalin pinta ja kiilto sekä valaistus. Valitse aina lopullinen väri kaupan värikartoista siinä ympäristössä ja niissä olosuhteissa, joihin väri valitaan. Monitori toimii värillisen valon lähteenä, värilastu (maali seinässä) valon värillisenä heijastajana.Kontaktibanneri_2018
Tarvitsetko apua värien kanssa? Ota yhteyttä Värineuvontaan >>