Uudet julkisivujärjestelmät rappaukseen ja betonin korjaukseen

Arvokkaimmat rakennukset on Suomessa aina rakennettu kivestä. Laadukkailla tuotteilla ja huolellisella pinnoitustyöllä saavutetaan arvonsa säilyttävä ja pitkäikäinen julkisivu. Sen on tarkoitus kestää sekä Suomen haastavia sääolosuhteita että vaativia katseita.

Tikkurilan Finngard-julkisivujärjestelmien varmuus ja toimivuus perustuvat tuotteiden korkealuokkaisiin ja tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin. Tuotteiden valmistuksen taustalla on vuosikymmenien kokemus pintakäsittelyistä sekä tarkat laboratoriokokeet toimivuuden varmistamiseksi.

Tutustu järjestelmäkuvauksiin, mallityöselostuksiin ja mallidetaljeihin tästä >>


Entistä kattavampi valikoima

Mittavan Finngard- ja Finnseco-uudistuksen myötä Tikkurila tarjoaa asiakkailleen entistä kattavamman valikoiman pohjoismaisiin sääolosuhteisiin tarkoitettuja julkisivujärjestelmiä. Tuotteet on koottu valmiiksi järjestelmiksi, joiden tarkoitus on helpottaa julkisivuammattilaisen työtä oikeaa ratkaisua valittaessa. Järjestelmäuudistuksen taustalla on usean vuoden kehitystyö ja perusteelliset testaukset.

Finngard-tuoteperhe sisältää kiviainesjulkisivuille tarkoitettuja maaleja ja pinnoitteita. Finnseco-tuoteperheeseen kuuluu laasteja, kuten valulaasteja, korjauslaasteja sekä ohutrappaus- ja paksurappauslaasteja. Uudistuksen myötä valikoimaa on saatu täydennettyä asiakastarpeita paremmin vastaaviksi. Tikkurila on myös tuonut markkinoille täysin uusia tuotteita, kuten paksurappaukseen soveltuvan Finngard Paksurappauslaastin.

Kestää vaativia sääoloja ja katseita

Tuotteiden säänkestävyys koestetaan Tikkurilan tuotekehityksessä keinotekoisen, nopeutetun säärasituksen kaapeissa sekä todellisissa olosuhteissa Tikkurilan koekentällä, jossa testialustat ovat säiden armoilla useita vuosia. Kun ominaisuudet on saatu halutunlaisiksi, haetaan asiakkaan kanssa koekohde, jossa nähdään, miten tuote ja järjestelmä toimivat oikeissa olosuhteissa.

Finngard- ja Finnseco-koekohteita on tänä vuonna toteutettu mm. Kuopiossa, Helsingissä ja Kirkkonummella. Sekä suunnittelijat että urakoisijat ovat olleet tyytyväisiä valmistuneisiin kohteisiin.

Tutustu järjestelmäkuvauksiin, mallityöselostuksiin ja mallidetaljeihin tästä >>Tutustu esitteeseen


Finngard-julkisivujärjestelmät
Finngard_julkisivujärjestelmät

Tikkurilan Finngard-julkisivujärjestelmien varmuus ja toimivuus perustuvat tuotteiden korkealuokkaisiin ja tarkoin valikoituihin raaka-aineisiin. Kun haluat kestävää ja kaunista, valitse Tikkurilan julkisivuratkaisu!

Finngard-julkisivujärjestelmät

Kontaktibanneri_2018
Kaipaatko lisätietoa julkisivujärjestelmistä? Ota yhteyttä >>