Sisustuskonsepti Duett

Seinävärin ja tapetin valinta on nyt helpompaa kuin koskaan

Voiko maali sointua täydellisesti tapettiin? Kyllä, kun tapetti suunnitellaan värisävyn ehdoilla.

Värisävyjen valinta on tunnetusti sisustajan suuri haaste. Varsinkin, jos samassa tilassa on sekä tapettia että maalattua seinäpintaa. Tikkurilan Duett-mallisto tarjoaa monia harkittuja vaihtoehtoja, joilla ilmentää modernia makua ja erilaisia tyylejä. Niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

– Koska nykyihminen rakastaa mattapintaa, valitsimme Duett-konseptiin mahdollisimman himmeän maalin, kertoo designpäällikkö Marika Raike.

– Lähdimme suunnittelemaan kattavaa konseptia, koska halusimme tarjota ihmisille esikuvia ja varmuutta valintoihin. Ennen kaikkea olemme hakeneet moderneja, värikkäitä malleja, jotka yllättävät isolla pinnalla. Kartoitimme mukaan sävyjä väripaletin laidasta laitaan.

Duett-konseptin avulla efektiseinä on helppo tarjota ja toteuttaa

Vaikka tehosteseinä on suomalaisille tuttu asia, sitä voitaisiin käyttää enemmänkin. Duett-konseptin avulla efektiseinä on helppo tarjota ja toteuttaa. Duett sisältää kuusi tapettikuosia kolmessa eri värisävyssä, siis yhteensä 18 tapettimallia. Jokaiselle Duett-tapettikuosille on valittu valmiiksi oma sisämaalisävynsä. Siksi laadukkaan tapetin ja samettisen maalin värisävyt sointuvat täydellisesti yhteen.

Tikkurilan Duett-mallisto on venymätöntä non-woven-kuitutapettia, joka on helppo asentaa. Duett-kuitutapetti täyttää tiukat ympäristövaatimukset, ja sen kaikki painovärit ovat vesiohenteisia. Tapetit eivät sisällä PVC:tä, raskasmetalleja tai muita ympäristölle haitallisia aineita. Värien valonkesto on erittäin hyvä.

Duett-sisäseinämaali on vesiohenteinen, täyshimmeä ja heijastamaton akrylaattimaali. Sen korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden takeena ovat pohjoismainen Joutsenmerkki ja Euroopan ympäristömerkki.

– Duett-mallistoa on jo tilattu vähittäismyyntiin sekä koti- että ulkomaisiin rauta- ja sisustuskauppoihin, kertoo brändijohtaja Minna Ihamäki-Laitinen.

Mallistoa tuetaan hyvillä esittelymateriaaleilla, hienolla LookBookilla ja riittävän isoilla sisustuskuvilla.

– Toivon, että konsepti ja Stitch-kuosi sen osana inspiroivat sisustajia ja ammattilaisia käyttämään enemmän tapetteja, sanoo kuosin suunnittelija, designjohtaja Sauli Suomela Pentagon Design Oy:stä.

– Suomalaiset ovat tässä suhteessa melko varovaisia, mutta tapetin ja seinän värin voi aina vaihtaa, jos mieli muuttuu.

Tutustu tarkemmin Duett-konseptiin ja tuotteisiin >>

Hae lähin Duettia myyvä kauppa >>


Teksti: Virve Juhola

Kuvat: Olli Urpela ja Tikkurila Oyj

Duett 2015-2016 malliston esittely

Duett-tapetin kiinnitysohjeet