Kilpi Huopakattomaali – erikoishuoltomaali huopakatteille

Tikkurila Oyj tuo tänä keväänä markkinoille huopakatteiden huoltokäsittelyyn tarkoitetun Kilpi Huopakattomaalin. Tuotteen kehitystyössä on hyödynnetty vuosien kokemus huopakatteiden käsittelystä Kilpi kattopinnoitteella. Erityisesti ruiskutus- ja työstöominaisuuksiin on kiinnitetty huomiota, ja niitä onkin kehitetty aikaisempien asiakaspalautteiden pohjalta.

Kilpi Huopakattomaali on täyshimmeä, vesiohenteinen huoltomaali, joka säilyttää joustavuutensa myös alhaisissa lämpötiloissa. Tuote on sävytettävissä laajasti kaikkiin C-perusmaalista saataviin tummin ulkomaaliväreihin. Siihen on myös mahdollista saada tehdassävytyksenä vaaleanharmaa projektiväri (TVT 4986). Sävy mahdollistaa mainosten tai mainostekstien maalaamisen kattopinnoille, koska vaalea sävy erottuu hyvin tummasta ympäristöstä. Vaalealla värillä on myös kattopintaa viilentävä vaikutus.

Jatkossa Kilpi-tuoteperheestä löytyvät optimoidut erikoistuotteet sekä betonitiilikatteille että huopakatteille. Uudistuksen myötä Kilpi kattopinnoite poistuu valikoimasta.

Kilpi Huopakattomaalia on saatavissa 2,7 l ja 9 l pakkauksissa. Tuote on kaupoissa huhtikuusta alkaen.