TUOTESELOSTE
28.7.2011

Temafloor Fluat

 
Tikkurila Industry 9L
TYYPPI
Kiteinen, veteen sekoitettava piifluoridipohjainen betonilattioiden pintakyllästysaine. Maalaustarvikeryhmä 99 (RT-luokitus).
SOVELTUVUUS
Soveltuu käsittelemättömien vanhojen sekä uusien betonilattioiden pölynsidontaan ja pintakarkaisuun. Betonin suunnittelulujuus vähintään K 30.
KÄYTTÖKOHTEET
Betonilattiat esim. varastot ja auto- ja paikoitushallit.

TEKNISET TIEDOT
Maalaustuoteryhmä 2012
04 Fluatointiaineet
Maalaustarvikeryhmä 2001
99 Muut erikoistuotteet (RT-luokitus)
Ominaisuudet
Reagoi betonin pinnassa olevien kalsiumkarbonaattihiukkasten kanssa; ei muodosta kalvoa. Voidaan tarvittaessa pinnoittaa Temafloor -sarjan epoksipinnoitteilla ja -massoilla.
Riittoisuus

Pakkauskoko 25 kg / Lattian pinta-ala 150 m2

1. käsittely

2. käsittely

Temafloor Fluat 9 kg + vesi 65 litraa

Temafloor Fluat 16 kg + vesi 65 litraa


Käsiteltävän pinnan huokoisuus vaikuttaa liuoksen riittoisuuteen.
Työtapa
Levitys harjalla tai lastalla.
Tuotekoodi
007 9920

KÄYTTÖOHJEET
Esikäsittely
Uuden betonipinnan on oltava kuiva ja vähintään 2 viikkoa vanha. Poista sementtiliimakerros hiomalla. Puhdista ja hio vanha betonilattia huolellisesti.
Käsittely
1. käsittely: Kaada liuos puhdistetulle pinnalle ja levitä harjalla tai lastalla siten, että käsiteltävä pinta kokonaisuudessaan peittyy. Pidä liuosta lattialla vähintään 3 tunnin ajan samalla harjaten. Huuhtele pinta käsittelyn jälkeen runsaalla vedellä. Anna lattiapinnan kuivua vähintään vuorokausi ennen seuraavaa käsittelyä.

2. käsittely: Toinen käsittely tehdään ensimmäisen käsittelyn mukaisesti. Huuhtele pinta käsittelyn jälkeen runsaalla vedellä ja harjaa voimakkaasti. Älä anna lattiapinnan kuivua ennen huuhteluvaihetta. Jos pesua ja harjausta ei tehdä huolellisesti, saattaa lattian pintaan muodostua pölymäinen kerros reagoimatonta fluatointiainetta.

Lattia voidaan ottaa käyttöön heti pinnan kuivuttua.
EU VOC -raja-arvo
Ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.

KÄYTTÖTURVALLISUUS
Noudatettava varoitusetiketin ohjeita. Tuotteen käyttöturvallisuustiedotteessa on selostettu tarkemmin käyttöön liittyvät vaarat ja tarpeelliset suojaustoimenpiteet. Käyttöturvallisuustiedote on saatavilla TIKKURILA OYJ:ltä. Ainoastaan ammattikäyttöön.
KäyttöturvallisuustiedoteTakaisin