Tikkurilan Suunnittelijapankki


Suunnittelijapankki on Tikkurilan maksuton hakupalvelu. Palvelun avulla kuluttaja voi hakea sisustussuunnittelijaa haluamaltaan alueelta. Suunnittelijapankki on osa Tikkurilan Maalilinja palvelee -palvelukokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Maalilinja-puhelinpalvelu sekä ideoita, opastusta, suunnittelua, opetusohjelmia sekä Tekijäpankki.

Suunnittelutoimisto Luovisio

Suunnittelutoimisto Luovisio on ketterä ja ihmisläheinen suunnittelutoimisto, joka haluaa luoda tiloja, joissa ihmisen on hyvä olla ja joissa arki rullaa sujuvasti.

Kaiken tekemisen tavoitteena on löytää asiakkaan tarpeet ja toiveet täyttävät ratkaisut sekä luoda arjessa toimivia ja visuaalisesti miellyttäviä tiloja ja sisustuksia.

Luovisio haluaa auttaa asiakastaan päätöksen teossa ja hahmottamaan projektin lopputulosta – jo ennen kuin lopulliset päätökset pitää tehdä. Ratkaisujen 3D-visualisointi on siksi olennainen osa projektikäytäntöä.

Suunnittelutoimisto Luovisio tarjoaa tila- ja sisustussuunnittelua, sisustuskonsultointia, suunnittelupäiviä sekä sisätilojen 3D-visualisointia niin yrityksille kuin yksityisille. Olipa projektisi suuri tai pieni, ole rohkeasti yhteydessä!

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö Marika Ritala-Mäkinen
 
Puhelin 0445376844
Sopivin yhteydenottoaika arkisin ma-pe klo 9-16
Sähköposti marika@luovisio.fi
Verkkopalvelut http://www.luovisio.fi
https://www.tikkurila.fi/koti...sto_luovisio
Osoite Paltunkuja 1
37500 Lempäälä
Y-tunnus 2770176-3
Kokemusta alalta 3 vuotta

Suoritamme seuraavia töitä

Suunnittelutarpeet värisuunnittelu, irtokalustesuunnittelu, pintamateriaalien suunnittelu, tilasuunnittelu
Ammatillinen osaaminen Sisustaja tai sisustussuunnittelija
Yhteydenotto

Täytä tarjouspyyntölomake ja lähetä se suunnittelijalle!Työnäytteet

ASUKKAILLE TÄRKEÄT TAULUT NOSTETTIIN ESIIN VÄRIVALINNOILLA

taulu tummalla pohjalla

Tässä uudiskohteessa olohuoneen ja ruokailutilan maalisävyt ja pintamateriaalit valittiin tarkoin. Perheelle tärkeät taulut haluttiin tuoda kunniapaikoille olohuoneeseen ja ruokailutilaan, ja niiden värit ja muodot haluttiin tuoda tiloissa kiintopisteiksi. Lähes kaikki edellisen kodin huonekalut hyödynnettiin uudessa kodissa ja niiden sijoitteluun kiinnitettiin erityistä huomiota. Asukkaat hyödynsivät ennen lopullisia sähkökuvia myös valaistuksen osalta sisustuskonsultaatiota, jossa käytiin tarkoin läpi asukkaiden tekemät valaistussuunnitelmat. Sisustussuunnittelija: Marika Ritala-Mäkinen. Lisää kuvia: www.luovisio.fi

MODERNI, VALOISA JA AVARA KOKO PERHEEN RUOKAILUTILA

Olohuone-ruokailutilaa

Kodin ruokailutilan suunnittelussa kiinnitettiin huomiota erityisesti toiminnallisuuteen, kiintokalusteiden sijoitteluun sekä pintamateriaalien kestävyyteen ja ajattomuuteen. Tähän kivitalokotiin toivottiin vaaleaa ja valoisaa, skandinaavista yleisilmettä. Tehdyt suunnitelmat: Ruokailutilan ja olohuoneen kalustuksen ja pintamateriaalien suunnittelu lapsiperheelle sekä kevyempi sisustuskonsultaatio keittiön kiintokalusteiden osalta. Suunnitelmissa otettu huomioon myös perheen lemmikkikissat. Sisustussuunnittelija: Marika Ritala-Mäkinen. Lisää kuvia kohteesta: www.luovisio.fi

YRITYSILME JA BRÄNDI OSAKSI SISUSTUSTA

toimistotilat

Arja Raukola Oy:n Tampereen toimistotilojen muutos. Lue lisää projektista: www.luovisio.fi