Betonilattiaesitteet


Designlattiat - Toistaiseksi loppu
Tikkurila-designlattiat-esite

Lisäpainos tulossa. Yksilöllinen designlattia on osa tilan identiteettiä. Tikkurilan Temafloor-lattiapinnoitteilla voidaan värittää, kuvioida ja personoida. Erikoisefektit tuovat lattian täysin uudella tavalla esiin julkisissa tiloissa, kuten ravintoloissa, kahviloissa, ostoskeskuksissa ja liiketiloissa.

Designlattiat-esite

Fontedur FL Matt - Tilapäisesti loppu
Fontedur_FL_Matt

Fontedur FL Matt on vesiohenteinen, kaksikomponenttinen polyuretaanilakka, jota käytetään betonilattioiden ja seinien käsittelyyn sekä betonin pölynsidontaan.

Fontedur_FL_Matt
 
Fontefloor EP 100
Tikkurila-Fontefloor-EP-100-esite

Fontefloor EP 100 on vesiohenteinen, kaksikomponenttinen epoksimaali, jota käytetään uusien, vanhojen ja aikaisemmin maalattujen betonilattioiden ja seinien käsittelyyn.

Fontefloor-EP-100-esite
kpl
Fontefloor EP Clear - UUTUUS
Fontefloor_EP_Clear

Fontefloor EP Clear on vesiohenteinen, kaksikomponenttinen epoksilakka, jota käytetään maalattujen betonilattioiden ja seinien käsittelyyn sekä betonin pölynsidontaan.

FontefloorEPClear
kpl
Jääkiekkoareenan pinnoitus
Jääkiekkoareenan pinnoitus

Temafloor 150 on kaksikomponenttinen liuotteeton epoksimaali, joka soveltuu jääkiekkoareenoiden betonilattioiden maalaukseen. Maali kuultaa jääkerroksen läpi ja tekee jään pinnan valoisaksi. Temafloor 150:llä pinnoitettu lattia sopii hyvin ilman jäätä myös rullakiekkoilun pelialustaksi, sillä pinta on luja, kestävä ja kitkaominaisuuksiltaan peliin sopiva

Jääkiekkoareenan pinnoitus
kpl
Navettojen maalaus ja pinnoitus
Navettojen-maalaus-ja-pinnoitus

Hyvä ja toimiva navetta on muutakin kuin vain tuotantorakennus. Se on tärkeä osa suomalaista maalaismaisemaa ja -elämää, ja sen ympäristössä eläinten on hyvä olla ja ihmisten mukava ja turvallinen tehdä työtä.

Navettojen maalaus ja pinnoitus
kpl
Pesu- ja hoito-ohje Temafloor-lattiapinnoille
Temafloor pesu ja hoito-ohje

Temafloor-pinnoitteilla käsitelty lattia voidaan pestä tavanomaisilla, neutraaleilla tai emäksisillä pesuaineilla.

Pesu hoito ohje Temafloor lattiapinnoille
kpl
Temafloor 150
Tikkurila-Temafloor-150-esite

Temafloor 150 on kaksikomponenttinen liuotteeton epoksimaali uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn. Maali kestää hyvin kemiallisia rasituksia ja mekaanista kulutusta, joten se soveltuu sekä elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuuden että monenlaisten muiden tuotantotilojen lattioihin. Temafloor 150 sopii myös asvalttilattioiden pinnoitukseen.

Tikkurila Temafloor 150 -esite
kpl
Temafloor 3000
Tikkurila-Temafloor-3000-esite

Temafloor 3000 -massa soveltuu uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn. Massa kestää voimakkaita kemiallisia rasituksia ja kovaa mekaanista kulutusta, joten se soveltuu elintarvike- ja lääketeollisuuden, laboratorioiden ja puhdastilojen sekä muiden kovalle kulutukselle alttiiden tuotantotilojen lattioihin.

Temafloor 3000
kpl
Temafloor 4000
Tikkurila-Temafloor-4000-esite

Temafloor 4000 on tarkoitettu lattioille, joihin kohdistuu voimakasta mekaanista rasitusta ja pistekuormia, esim. elintarvikkeiden käsittelytiloissa ja kemian prosessiteollisuuden tiloissa. Massa ja sen monet vaihtoehtoiset värit antavat lattioille myös esteettisesti miellyttävän ulkönäön.

Temafloor 4000
kpl
Temafloor 6 -lattiapinnoitusjärjestelmä
Tikkurila-Temafloor-6-esite

Suositellaan lattiapinnoille, jotka eivät saa olla liukkaita ja joiden tulee kestää UV-valoa, kulutusta, puristusta ja suoloja. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. jalankulkusillat, pysäköintihallit, ajoneuvosillat ja rampit.

Temafloor 6
kpl
Temafloor AC - lattiapinnoitusjärjestelmä kosteisiin tiloihin
TemafloorAC kosteat tilat

Pintakäsittelyn tehtävä on suojata lattioiden rakennusmateriaalina käytettävää betonia niin kemiallisilta kuin mekaanisilta rasituksilta. Tikkurilan akryylipohjaiset Temafloor AC -lattiapinnoitusjärjestelmät on kehitetty vaativiin kohteisiin, missä lattian kestävyys, turvallisuus, helppo puhdistettavuus ja ulkonäkö ovat avaintekijöitä. Erityisesti Temafloor AC509 ja Temafloor AC609 Clear soveltuvat kosteisiin sisätiloihin.

TemafloorAC kosteidentilojen lattiat
kpl
Temafloor AC - lattiapinnoitusjärjestelmä pakkaseen ja säärasitukseen
TemafloorAC pakkaseen ja saarasitukseen

Pintakäsittelyn tehtävä on suojata lattioiden rakennusmateriaalina käytettävää betonia niin kemiallisilta kuin mekaanisilta rasituksilta. Tikkurilan akryylipohjaiset Temafloor AC -lattiapinnoitusjärjestelmät on kehitetty vaativiin kohteisiin, missä lattian kestävyys, turvallisuus, helppo puhdistettavuus ja ulkonäkö ovat avaintekijöitä. Erityisesti Temafloor AC502 ja Temafloor AC602 Clear soveltuvat ulkona oleviin kohteisiin, jotka ovat alttiina voimakkaille sääolosuhteille.

TemafloorAC pakkasen saankestavat lattiat
kpl
Temafloor AC - lattiapinnoitusjärjestelmä sisätiloihin
TemafloorAC sisatiloihin

Pintakäsittelyn tehtävä on suojata lattioiden rakennusmateriaalina käytettävää betonia niin kemiallisilta kuin mekaanisilta rasituksilta. Tikkurilan akryylipohjaiset Temafloor AC -lattiapinnoitusjärjestelmät on kehitetty vaativiin kohteisiin, missä lattian kestävyys, turvallisuus, helppo puhdistettavuus ja ulkonäkö ovat avaintekijöitä. Erityisesti Temafloor AC501 ja Temafloor AC601 Clear tai Temafloor AC610 Clear soveltuvat sisätiloissa lattioihin, joiden pitää kestää erittäin kovaa kemiallista ja mekaanista kulutusta.

TemafloorAC sisatilojen lattiat
kpl
Temafloor P 300
Tikkurila-Temafloor-P300-esite

Temafloor P 300 kaksikomponenttinen liuotteeton itsesiliävä lattioiden epoksipinnoite. Temafloor P 300 -pinnoite soveltuu uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn. Pinnoite kestää hyvin kemiallisia rasituksia ja mekaanista kulutusta, joten se soveltuu sekä elintarvike-, juoma- ja lääketeollisuuden että raskaan raskaan teollisuuden monenlaisten tuotantolinjojen lattioihin.

Tikkurila Temafloor P300 -esite
kpl
Temafloor PU
TemafloorPU

Temafloor PU on elastinen, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite. Temafloor PU soveltuu uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn.

Temafloor PU
kpl
Temafloor PU Flex - UUTUUS
Temafloor_PU_Flex

Temafloor PU Flex on elastinen, kaksikomponenttinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite. Temafloor PU Flex soveltuu uusien ja aiemmin käsiteltyjen betonisten teollisuuslattioiden käsittelyyn. Tuote soveltuu IV-konehuoneiden lisäksi myös muihin teknisiin tiloihin.

Temafloor_PU_Flex
kpl
Temafloor lattiapalakansio
Temafloor-lattiapalat

Tikkurilan Temafloor-näytepalakansio sisältää 24 värimallia, joiden avulla lattian pintakäsittely on helppo suunnitella kohteen erityisvaatimusten mukaiseksi. Värin oikealla valinnalla ja lattian kuvioinnilla saadaan luotua yrityksen imagoon sopiva ratkaisu. Kansio on maksullinen. Tilataksesi kansion ota yhteyttä info.fi@tikkurila.com.

Temafloor lattiapalakansio
 
Tuoteluettelo: Teolliset lattiapinnoitteet
Teolliset_lattiapinnoitteet_tuoteluettelo

Tuoteluettelo sisältää lyhyen yhteenvedon Tikkurila Oyj:n teollisuuslattiamaalien ja -pinnoitteiden vakiotuotevalikoimasta. Tuotevalikoiman käyttöalue on laaja: tuotantolaitokset, elintarvike- ja kemianteollisuus, tienrakennus, maataloustuotantolaitokset, varastot ja paikoitustilat sekä myymälät ja julkiset tilat ja urheiluhallit. Tikkurilasta saa tuotteet ja menetelmät myös design-lattioille.

Teolliset_lattiapinnoitteet
kpl