Tikkurila BioRid – homesuojaukseen*

* Perustuu mikrohuokosissa tapahtuviin fysikaalisiin prosesseihin

Pidä pinnat puhtaina ja kuivina

Rakennusosia voidaan suojata kosteushaitoilta monin eri tavoin. Kosteiden tilojen sisäseinien, sisäkattojen tai muiden rakenneosien käsittely on helppo tapa välttää homekasvustot ja pitää pinnat puhtaina, verrattuna rakenteellisiin muutoksiin. Tämä pätee varsinkin pinnoitteisiin, joilla on erinomaiset kosteudenhaihdutus-ominaisuudet. Tikkurilan valikoimissa on erinomainen tuote homeenestoon, Tikkurila BioRid.

BioRid on vesiohenteinen funktionaalinen pinnoite kosteushaittojen poistoon ja pinnan kuivana pitämiseen. Homesuojaus perustuu mikrohuokosissa tapahtuviin fysikaalisiin prosesseihin. Pinnoite kerää väliaikaisesti itseensä kondenssivettä, ja kun pinnan lämpötila on kastepisteen yläpuolella, kosteus haihtuu ilmaan. Mikrohuokosteknologian ansiosta haihtuminen on erittäin nopeaa. Yksi neliömeri, jossa on noin 1 millimetrin paksuinen kerros BioRid-pinnoitetta, vastaa suhteessa 12 000-kertaista pinta-alaa eli noin kahta jalkapallokenttää. Siksi vesi haihtuu nopeammin, ja käsitelty pinta pysyy kuivana.

Miksi käyttää BioRid-menetelmää?

  • Estää kosteushaittoja ja pitää pinnat kuivina
  • Homesuojaus perustuu mikrohuokosissa tapahtuviin fysikaalisiin prosesseihin
  • Muodostaa joustavan ja huokoisen pinnoitekerroksen
  • Vesiohenteiset, helppokäyttöiset tuotteet
  • Laaja käyttöalue
  • Monen vuoden käyttökokemus ja runsaasti referenssejä
  • Tikkurilan vahva tekninen tuki ja koulutus

Käyttö

BioRid sopii erityisen hyvin uusille ja aiemmin maalatuille pinnoille, kun maalikalvoa pitää suojata homekasvustolta, esimerkiksi kellareissa, pysäköintihalleissa, elintarviketeollisuudessa, varastoissa ja karjasuojissa. BioRid-tuotteilla ei voi korjata puutteellisesta ilmanvaihdosta tai rakenteellisista ongelmista johtuvia kosteusvaurioita.

BioRid-pinnoitteesta on olemassa kaksi versiota, sivellin- ja telalevitykseen sekä ruiskulevitykseen:


Tuotenimi

Ominaispaino

Riittoisuus

Levitystapa

Väri

BioRid

1,2 kg/l

1,6–1,0 m2/l tai

750–1200 g/m2

 

Sivellin ja tela

Valkoinen

BioRid Spray

1,2 kg/l

1,6–1,0 m2/l tai

750–1 200 g/m2

 

Suurpaineruiskutus

ValkoinenTikkurila BioRid -menetelmä – helppoa ja tehokasta pintojen hoitoa

Tikkurilan BioRid-menetelmä auttaa pitämään pinnat siisteinä. BioRid-pinnoitteen ja BioRid Sprayn lisäksi menetelmään kuuluvat BioWash-puhdistusaine ja ProSeal-pohjuste.


BioRid menetelmä


1.    BioWash − puhdistusaine

2.    ProSeal − pohjuste ennen BioRid-pinnoitteen levittämistä

3.    BioRid ja BioRid Spray− funktionaalinen pinnoiteBioWash on erittäin tehokas puhdistusaine homeen ja levän poistoon. Se sopii uusille ja aiemmin maalatuille betoni-, laasti-, tiili- ja metallipinnoille. Puhdistusaine sekoitetaan veteen pakkauksen ohjeiden mukaan, ja seosta käytetään pinnan puhdistamiseen ja esikäsittelyyn ennen käsittelyä BioRid- tai BioRid Spray -pinnoitteella tai ennen sen käsittelyä ProSeal-pohjusteella. BioWash voidaan levittää ruiskulla, sienellä tai siveltimellä.

ProSeal on väritön, vesiohenteinen pohjuste. Sitä suositellaan huokoisille ja imeville pinnoille ennen käsittelyä BioRid- tai BioRid Spray -pinnoitteella. ProSeal on tarkoitettu sisäseiniin ja -kattoihin, ja se voidaan levittää siveltimellä tai ruiskulla.

Käyttöohjeet

  • Pinta puhdistetaan homeesta ja levästä BioWash-puhdistusaineella. 
  • Imevät ja huokoiset pinnat käsitellään ProSeal-pohjusteella.
  • BioRid-pinnoite levitetään pakkauksen ohjeiden mukaan toimivan ja tehokkaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Tilaa Drytech-esittely toimistollesi tai pyydä konsultaatiota puhelimitse.

Asiantuntijapalvelut

Kerromme mielellämme lisää Drytech-tuotteista ja siitä, miten ne soveltuvat juuri sinun kohteeseesi. Jätä yhteystietosi niin yhteyshenkilösi on yhteydessä sinuun puhelimitse tai sähköpostitse.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Tuoteselosteet

BioRid 20L

BioRid -funktionaalinen pinnoite

 

BioRid soveltuu käytettäväksi sisätiloissa kuten esim. kellarit, pysäköintihallit, elintarviketeollisuuden tilat (erityisesti panimot) , varastot ja karjasuojat.

BioRid ei sovellut puupintojen pintakäsittelyyn.

Lue käyttöhjeet huolellisesti ennen maalaustyöhön ryhtymistä.

BioRid-tuotteilla ei voi korjata puutteellisesta ilmanvaihdosta tai rakenteellisista ongelmista johtuvia kosteusvaurioita.

Tuote on täyshimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: tela Työväline: sivellin
BioRid 20L

BioRid Spray

 

BioRid soveltuu käytettäväksi sisätiloissa kuten esim. kellarit, pysäköintihallit, elintarviketeollisuuden tilat (erityisesti panimot) , varastot ja karjasuojat.

BioRid ei sovellut puupintojen pintakäsittelyyn.

Lue käyttöhjeet huolellisesti ennen maalaustyöhön ryhtymistä.

BioRid-tuotteilla ei voi korjata puutteellisesta ilmanvaihdosta tai rakenteellisista ongelmista johtuvia kosteusvaurioita.

Tuote on täyshimmeä
Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote on vesiohenteinen Työväline: ruisku
BioWash

BioWash -puhdistusaine

 

Uudet ja aikaisemmin maalatut betoni-,  rappaus-, tiili- ja metallipinnat. Käytetään ennen BioRid, BioRid Spray ja ProSeal -käsittelyjä.

Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen
ProSeal

ProSeal -pohjuste

 

ProSeal on vesiohenteinen pohjuste, joka tunkeutuu hyvin alustan huokosiin. Käytetään pohjusteena huokoisille ja imeville alustoille ennen BioRid,  BioRid Spray tai AsbestGuard käsittelyä.

Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen