AsbestGuard – asbestin kapselointiin

Torju asbestin vaarat!

Asbesti koostuu mineraaleista, joita ennen vanhaan käytettiin yleisesti rakentamisessa. Nykyään tiedetään, että pitkäaikainen asbestialtistusvoi aiheuttaa vakavia hengitystiesairauksia ja syöpää. Tästä syystä rakennusmateriaalien valmistajat korvaavat nykyään asbestin muilla aineilla, mutta asbestia esiintyy edelleen vanhoissa rakennuksissa.

AsbestGuard on funktionaalinen pinnoite, joka soveltuu asbestin kapselointiin ja eristämiseen silloin kun asbestia ei voida poistaa. Sitä suositellaan vain sisätiloihin, ja sillä voi käsitellä asbestisementtipinnat, asbestilla ruiskutetut betonipinnat, akustiikkapaneelit ja ilmastointikanavien eristepinnat. AsbestGuard levitetään suurpaineruiskulla, siveltimellä tai telalla. Asbestin poiston jälkeen vielä esiintyvien asbestikuitujen sidontaan voidaan käyttää ProSeal-pohjustetta.

Asbestia sisältävän alustan käsittelyssä on noudatettava siihen liittyvää lakia 684/2015 ja valtioneuvoston asetusta asbestityöstä 798/2015.

Miksi käyttää AsbestGuard-pinnoitetta?

  • Sitoo tehokkaasti irtonaisia asbestikuituja
  • Eristää ja vaimentaa melua
  • Vastaa EN13501-1-standardin luokan A2-s1d0 vaatimuksia

Tilaa Drytech-esittely toimistollesi tai pyydä konsultaatiota puhelimitse.

Asiantuntijapalvelut

Kerromme mielellämme lisää Drytech-tuotteista ja siitä, miten ne soveltuvat juuri sinun kohteeseesi. Jätä yhteystietosi niin yhteyshenkilösi on yhteydessä sinuun puhelimitse tai sähköpostitse.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.