Uudistunut Dicco Color -petsivärikartta

Viuhkamaisessa kartassa on 24 puun luonnollista kauneutta korostavaa värimallia, jotka on viimeistely vesiohenteisella lakalla saarnivanerille.  Viuhkan ensimmäisellä sivulla on esitelty viisi puulajia -  koivu, mänty, saarni, tammi ja pyökki - havainnollistamaan eri puulajien vaikutusta lopputulokseen. Nämä puulajit on petsattu sävyllä DC03 ja viimeistelty vesiohenteisella lakalla.  Lopulliseen väriin vaikuttavat puun laatu, karkeus ja huokoisuus. Petsi imeytyy ja värjää ei tavalla riippuen puun rakenteesta, hionnasta ja levitysmenetelmästä.

Värikkyyttä sisätiloihin

Liuoteohenteiset Dicco  Color -petsit sopivat sisätiloissa käytettäviin puisiin huonekaluihin, oviin, kalusteisiin sekä puu- ja puulevypintoihin. Tasaisimman lopputuloksen saavuttamiseksi petsi ruiskutetaan puupinnalle. Petsauksen aikana syntyneet, puun aiheuttamat värierot tasataan lisäämällä petsiä liuoteohenteisen lakan joukkoon ja käsittelemällä pinta kahteen kertaan kyseisellä seoksella.

Huomioitavaa lakkauksessa

Eri lakkatyypeillä on jokaisella ominainen vaikutus lopulliseen sävyyn, joten ennen suurien pintojen käsittelyä kannattaa sävyn vahvuus tarkistaa. Liuoteohenteisen Dicco Color -petsin päälle soveltuvat kaikki Tikkurilan puuteollisuuden liuote- ja vesiohenteiset lakat.

Dicco Color -viuhkan hinta on 18 € / kpl (alv 0 %)

Tilaa Dicco Color -viuhka tästä >>