Tikkurila worldwide

Temaspeed - parasta palvelua asiakkaille


Temaspeed on Tikkurilan brändi, jota saavat käyttää vain valtuutetut Tikkurilan teollisuusmaalien jälleenmyyjät. Tarjoamme laajimman valikoiman teollisuusmaaleja metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin mukaan lukien pinnoitteet betonilattioille. Temaspeedin filosofiana on nopea ja tehokas paikallinen palvelu, joka tuo tunnetun kansainvälisen maalinvalmistajan tarjoamat edut helposti saataville. Toimintamme perustuu Tikkurilan nykyaikaiseen perusmaalien valmistustekniikkaan ja uusinta teknologiaa hyödyntävään sävytysjärjestelmäteknologiaan sekä tinkimättömään ammattitaitoomme.

getbetterOlemme sitoutuneet tarjoamaan teille parasta palvelua ja nopeat toimitukset. Autamme teitä kaikessa, mikä liittyy teollisiin maalausprosesseihin; neuvomme oikean maalin ja maalausyhdistelmän valinnassa; jaamme tietoa värisävyistä ja niiden valinnasta, oli kyseessä pohjamaalien tai petsien värisävy; tarjoamme aerosolit paikkamaalaukseen, toimitamme haluamanne määrän maaleja oikeassa värisävyssä, neuvomme ympäristöasioissa ja maalien turvalliseen käyttöön liittyvissä asioissa unohtamatta maalausprosessin laatua ja tehokkuutta... tai missä tahansa muussa maalaukseen liittyvässä asiassa ja te voitte rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Sävytämme täsmälleen haluamanne värisävyn Temaspeed-sävytysjärjestelmän avulla riippumatta siitä, minkälaisen maalin tai pinnoitteen valitsette. Temaspeed-väripankki sisältää kaikki tärkeimmät kansainväliset värikartat, kuten RAL, NCS-S ja British Standard. Lähes kaikki tärkeimmät koneiden ja laitteiden valmistajien värisävyt voidaan tuottaa käyttäen Tikkurilan sävymittausjärjestelmää, jonka avulla pystytään määrittämään ja sävyttämään melkein mikä tahansa väri annettua värimallia käyttäen.

Temaspeed-jälleenmyyjäverkko käsittää yli 250 myyntipaikkaa 28:ssa Euroopan maassa. Tämän ansiosta Temaspeed on kokonaisvaltaisin teollisuusmaalien jakeluverkko Euroopassa. Pystymme palvelemaan alihankkijaverkkoasi lukuisissa maissa ja paikkakunnilla; toimittamaan samaa tuotetta ja värisävyä juuri tarvittavan määrän heidän tarpeiden mukaisesti.

www.temaspeed.com

 


Muistilista

Muistilistasi on tyhjä

Aina kun näet tämän symbolin ja klikkaat sitä, niin kyseinen kohde siirtyy muistilistallesi.