Tikkurila worldwide

Ajankohtaista teollisessa maalauksessa


Teollinen maalaus

Akvi Isolator - eristyspohjamaali teolliseen maalaukseen 23.11.2015

Vesiohenteinen Akvi Isolator -eristyspohjamaali on kehitetty teolliseen maalaukseen. Erittäin peittävä akrylaattipohjainen eristyspohjamaali hidastaa oksien läpilyöntiä sekä uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä.

Lue lisää

 

Pinja Color Plus –kuullotteella entistä pidempi huoltomaalausväli 24.11.2015

Vesiohenteinen Pinja Color Plus –kuullote on kehitetty teolliseen pintakäsittelyyn. Uuden sukupolven kuullotteella voidaan saavuttaa jopa 10 vuoden huoltomaalausväli.

Lue lisää

 

Puupäivä ─ vuoden odotetuin puutuotealan tapahtuma 24.11.2015

Puuinfon järjestää perinteisen Puupäivä-tapahtuman torstaina 26.11. klo 9.00.17.00 Wanhassa Satamassa. Tapahtuma luo erinomaiset puitteet tutustua kumppanien tuote- ja palvelutarjontaan, osallistua huipputason seminaareihin ja verkostoitua teollisuuden, kaupan sekä kunta- ja rakennusalan päättäjien kanssa.

Lue lisää

 

Viimeistelyä vaille valmis − piilokiinnitettävä Vinha-ulkoverhouspaneeli 17.6.2015

Siparila on kehittänyt uuden ulkoverhouspaneelin perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle. Vinha-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja. Paneelit on tehtaalla valmiiksi pintamaalattu, mikä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

Lue lisää

 

Lisää tuotteita vesiohenteiseen Akvilac FD -sarjaan 15.6.2015

Korkealaatuinen vesiohenteinen lakkasarja on nyt saanut täydennystä kahdesta uudesta kiiltoasteesta. Uudet lakat ovat puolihimmeä Akvilac FD-J 35 ja kiiltävä Akvilac FD 70.

Lue lisää

 

Ryhtiä ja selkeyttä lattioihin 26.5.2015

Pro-Väri on ammattilaisten ja teollisuusasiakkaiden palvelemiseen erikoistunut värikauppa. Kun Pro-Värin Salon myymälää uudistettiin, haluttiin miettiä miten erikoistumista voisi paremmin tuoda esiin.

Lue lisää

 

Vesiohenteisille Fontefloor -tuotteille M1-hyväksyntöjä 26.5.2015

Esittelemme uutuuksina vesiohenteisen yleispohjusteen ja epoksimaalin betonilattioille.

Lue lisää

 

Heurekan spektriseinä loistaa entistä kirkkaammin 24.3.2015

Heurekan spektriseinä on salaisuus, joka avautuu ohikulkijoille vain tietystä kulmasta tarkasteltuna. Viime kuukausina seinä on läpikäynyt perusteellisen remontin.

Lue lisää

 

Uutuus: Dicco Crystal 30 White 16.10.2014

Tikkurilan puuteollisuusmaaleissa uusin parannus on sävyn säilyminen entistä pidempään. Dicco Crystal 30 White on valkoistakin valkoisempi.

Lue lisää

 

Tikkurila tarjoaa suojaa maatalousrakennuksiin Viljo-messuilla 23.7.2014

Tikkurila Oyj on yksi kolmesta pääyhteistyökumppanista Viljo-messuilla, jotka järjestetään 24.–26.7.2014 Kiuruvedellä Pohjois-Savossa. Tämä näytteilleasettajista, työnäytöksistä ja etäkohteista koostuva tapahtuma kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden ammattilaiset jo kolmatta kertaa.

Lue lisää

 

Temafloor PU -polyuretaanipinnoite voidaan nyt sävyttää 25.3.2014

Temafloor PU on elastinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite, jolla on hyvä kemikaalien sekä iskunkestävyys. Tuotetta voidaan nyt sävyttää TAL-perusmaalista saataviin useimpiin RAL Classic -sävyihin.

Lue lisää

 

Temafloor AC -tuoteperhe on täydentynyt uusilla tuotteilla 25.3.2014

Temafloor AC610 Clear on uusi kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka kuiviin sisätiloihin. Se muodostaa puolikovan ja erinomaisesti kulutusta kestävän pinnan. Temafloor AC Clean on uusi Temafloor AC -lattiapinnoitusjärjestelmiä täydentävä tuote, joka on tarkoitettu työvälineiden pesuun.

Lue lisää

 

Kestäviä lattioita uusilla vesiohenteisilla Fontefloor-tuotteilla 25.3.2014

Fontefloor EP Primer on uusi kaksikomponenttinen epoksipohjuste betonilattioille. Sen on testattu sopivan yleispohjusteeksi kaikkien Tikkurilan vesiohenteisten Fontefloor- ja liuotteettomien Temafloor-lattiatuotteiden alla. Fontefloor EP 100 on puolestaan kaksikomponenttinen epoksimaali betonilattioille.

Lue lisää

 

Tikkurila Oyj:lle uudet puhelin- ja faksinumerot 21.1.2014 20.1.2014

Tikkurila Oyj:n vaihteen puhelinnumero sekä kaikki Vantaan toimipaikan suorat puhelinnumerot ja faksinumerot vaihtuvat puhelinoperaattorin vaihtumisen takia tiistaina 21.1.2014, ja samalla vanhat numerot lakkaavat toimimasta.

Lue lisää

 

Tikkurila lahjoittaa sisämaalit uuteen Lastensairaalaan 14.12.2013

Tikkurila Oyj tukee Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta lahjoittamalla sairaalaan sisämaalit. Lahjoituksen julkistaminen tapahtuu lauantaina 14.12.2013 Hartwall Areenalla Jari Sillanpään Liekeissä-kiertueen päätöskonsertissa.

Lue lisää

 

ProHouse-tuotevalikoima on laajentunut 1.11.2013

Olemme tuoneet markkinoille Ultra Pro 30- ja Ultra Pro H10 -pintamaalin, joissa on hyödynnetty maalialan viimeisintä vesiohenteista maaliteknologiaa. Tuotteet soveltuvat ulkoverhouspaneeleiden ja -lautojen teolliseen pintakäsittelyyn.

Lue lisää

 

Tikkurila mukana Puupäivä-tapahtumassa 1.11.2013

Puuinfo Oy järjestää perinteikkään Puupäivä-tapahtuman Wanhassa Satamassa torstaina 28.11.2013. Tikkurila on useana vuonna osallistunut tapahtumaan näytteilleasettajana ja luennoitsijana seminaareissa. Tänä vuonna esittelemme ständillämme E6 tuoteuutuuksia puun teolliseen pintakäsittelyyn ja uusia palvelupaketteja.

Lue lisää

 

Hansacolor-maalikauppaan Tikkurilan designlattiat 10.10.2013

Tallinnan Mustamäen alueella avattiin kesällä 2013 uusi, Tikkurilan kauppa- ja rakennusmaaleja sekä teollisuusmaaleja myyvä Hansacolor OÜ. Kun kauppaan astuu sisään, markkinointi alkaa heti ovelta: suurikuvioiset ja rohkeanväriset designlattiat eivät jää keneltäkään huomaamatta.

Lue lisää

 

Tikkurilalta helppokäyttöinen RAL EFFECT -viuhkakartta värisuunnittelun avuksi 26.9.2013

Tarjoamme nyt alun perin teollisille käyttäjille suunnatun RAL EFFECT -väriviuhkan myös muiden ammattilaisten käyttöön. Saksalaisen RAL Instituten RAL CLASSIC -värikokoelma on ollut tunnetuin teollisuuden värisävystandardi jo vuosia, ja myös Tikkurila on valinnut sen omaksi teollisuusmaalivärien standardikseen. Trendikäs RAL EFFECT -värikokoelma koostuu 490 värisävystä, joista 70 on metallinhohtosävyjä.

Lue lisää

 

Tikkurila tuo markkinoille uudet, nopeasti kuivuvat yksikerrospolyuretaanimaalit 12.9.2013

Tikkurila Oyj:n teollisuusmaalien tuotevalikoimaa on täydennetty uusilla, nopeasti kuivuvilla yksikerrospolyuretaanimaaleilla. Temadur SC-F -sarjalla on lyhyempi kuivumisaika kuin edeltävällä Temadur SC -sarjalla.

Lue lisää

 

Seuraavat 


Muistilista

Muistilistasi on tyhjä

Aina kun näet tämän symbolin ja klikkaat sitä, niin kyseinen kohde siirtyy muistilistallesi.