Tikkurila worldwide

Ajankohtaista teollisessa maalauksessa


Teollinen maalaus

Uutuus: Dicco Crystal 30 White 16.10.2014

Tikkurilan puuteollisuusmaaleissa uusin parannus on sävyn säilyminen entistä pidempään. Dicco Crystal 30 White on valkoistakin valkoisempi.

Lue lisää

 

Tikkurila tarjoaa suojaa maatalousrakennuksiin Viljo-messuilla 23.7.2014

Tikkurila Oyj on yksi kolmesta pääyhteistyökumppanista Viljo-messuilla, jotka järjestetään 24.–26.7.2014 Kiuruvedellä Pohjois-Savossa. Tämä näytteilleasettajista, työnäytöksistä ja etäkohteista koostuva tapahtuma kokoaa yhteen maa- ja metsätalouden ammattilaiset jo kolmatta kertaa.

Lue lisää

 

Temafloor PU -polyuretaanipinnoite voidaan nyt sävyttää 25.3.2014

Temafloor PU on elastinen ja liuotteeton polyuretaanipinnoite, jolla on hyvä kemikaalien sekä iskunkestävyys. Tuotetta voidaan nyt sävyttää TAL-perusmaalista saataviin useimpiin RAL Classic -sävyihin.

Lue lisää

 

Temafloor AC -tuoteperhe on täydentynyt uusilla tuotteilla 25.3.2014

Temafloor AC610 Clear on uusi kaksikomponenttinen, liuotteeton akryylipintalakka kuiviin sisätiloihin. Se muodostaa puolikovan ja erinomaisesti kulutusta kestävän pinnan. Temafloor AC Clean on uusi Temafloor AC -lattiapinnoitusjärjestelmiä täydentävä tuote, joka on tarkoitettu työvälineiden pesuun.

Lue lisää

 

Kestäviä lattioita uusilla vesiohenteisilla Fontefloor-tuotteilla 25.3.2014

Fontefloor EP Primer on uusi kaksikomponenttinen epoksipohjuste betonilattioille. Sen on testattu sopivan yleispohjusteeksi kaikkien Tikkurilan vesiohenteisten Fontefloor- ja liuotteettomien Temafloor-lattiatuotteiden alla. Fontefloor EP 100 on puolestaan kaksikomponenttinen epoksimaali betonilattioille.

Lue lisää

 

Tikkurila Oyj:lle uudet puhelin- ja faksinumerot 21.1.2014 20.1.2014

Tikkurila Oyj:n vaihteen puhelinnumero sekä kaikki Vantaan toimipaikan suorat puhelinnumerot ja faksinumerot vaihtuvat puhelinoperaattorin vaihtumisen takia tiistaina 21.1.2014, ja samalla vanhat numerot lakkaavat toimimasta.

Lue lisää

 

Tikkurila lahjoittaa sisämaalit uuteen Lastensairaalaan 14.12.2013

Tikkurila Oyj tukee Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta lahjoittamalla sairaalaan sisämaalit. Lahjoituksen julkistaminen tapahtuu lauantaina 14.12.2013 Hartwall Areenalla Jari Sillanpään Liekeissä-kiertueen päätöskonsertissa.

Lue lisää

 

ProHouse-tuotevalikoima on laajentunut 1.11.2013

Olemme tuoneet markkinoille Ultra Pro 30- ja Ultra Pro H10 -pintamaalin, joissa on hyödynnetty maalialan viimeisintä vesiohenteista maaliteknologiaa. Tuotteet soveltuvat ulkoverhouspaneeleiden ja -lautojen teolliseen pintakäsittelyyn.

Lue lisää

 

Tikkurila mukana Puupäivä-tapahtumassa 1.11.2013

Puuinfo Oy järjestää perinteikkään Puupäivä-tapahtuman Wanhassa Satamassa torstaina 28.11.2013. Tikkurila on useana vuonna osallistunut tapahtumaan näytteilleasettajana ja luennoitsijana seminaareissa. Tänä vuonna esittelemme ständillämme E6 tuoteuutuuksia puun teolliseen pintakäsittelyyn ja uusia palvelupaketteja.

Lue lisää

 

Hansacolor-maalikauppaan Tikkurilan designlattiat 10.10.2013

Tallinnan Mustamäen alueella avattiin kesällä 2013 uusi, Tikkurilan kauppa- ja rakennusmaaleja sekä teollisuusmaaleja myyvä Hansacolor OÜ. Kun kauppaan astuu sisään, markkinointi alkaa heti ovelta: suurikuvioiset ja rohkeanväriset designlattiat eivät jää keneltäkään huomaamatta.

Lue lisää

 

Tikkurilalta helppokäyttöinen RAL EFFECT -viuhkakartta värisuunnittelun avuksi 26.9.2013

Tarjoamme nyt alun perin teollisille käyttäjille suunnatun RAL EFFECT -väriviuhkan myös muiden ammattilaisten käyttöön. Saksalaisen RAL Instituten RAL CLASSIC -värikokoelma on ollut tunnetuin teollisuuden värisävystandardi jo vuosia, ja myös Tikkurila on valinnut sen omaksi teollisuusmaalivärien standardikseen. Trendikäs RAL EFFECT -värikokoelma koostuu 490 värisävystä, joista 70 on metallinhohtosävyjä.

Lue lisää

 

Tikkurila tuo markkinoille uudet, nopeasti kuivuvat yksikerrospolyuretaanimaalit 12.9.2013

Tikkurila Oyj:n teollisuusmaalien tuotevalikoimaa on täydennetty uusilla, nopeasti kuivuvilla yksikerrospolyuretaanimaaleilla. Temadur SC-F -sarjalla on lyhyempi kuivumisaika kuin edeltävällä Temadur SC -sarjalla.

Lue lisää

 

Etsimme maaliteollisuuden käyttöpäällikköä 20.8.2013

Onko intohimonasi kehittää teollisuuden prosesseja? Oletko Lean-henkinen ja haluat olla mukana valmistamassa menestyksekästä maalibrändiä? Jos vastasit kyllä, haemme juuri sinua käyttöpäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen Monicolor-tehtaallemme Vantaan Tikkurilaan.

Lue lisää

 

CE-merkinnät pakollisiksi rakennustuotteille 1.7.2013 alkaen 28.6.2013

EU:n rakennustuoteasetuksen myötä CE-merkintä muuttuu pakolliseksi myös harmonisoidun tuotestandardin piirissä oleville maalaus-, tasoitus- ja pinnoitustuotteille.

Lue lisää

 

Uudistunut Temaline EPL 100 epoksifenolimaali 30.4.2013

Temaline EPL 100 epoksifenolimaalia käytetään teräspinnoille, jotka altistuvat esim. öljyn, bensiinin ja veden upotus- ja roiskerasituksille.

Lue lisää

 

Turvallisuusohjeistusta pintakäsittelyyn 25.4.2013

Tutustu vasta-avattuun osioon, jossa käsitellään maalituotteisiin ja pintakäsittelyyn liittyviä asioita turvallisuusnäkökulmasta ja erityisesti ammattilaisen kannalta. Osio täydentää viime keväänä julkaistua ympäristösivustoa.

Lue lisää

 

Akvilac FD 25 - nopeasti kuivuva yleislakka sisäkäyttöön 16.4.2013

Erityisen nopeisiin tuotantolinjoihin olemme kehittäneet vesiohenteisen Akvilac FD 25 -yleislakan. Yksikomponenttinen akrylaattilakka soveltuu sisätilojen, kuten paneelien, ovien, listojen, huonekalujen sekä muiden vastaavien puupintojen käsittelyyn.

Lue lisää

 

Tikkurila ProHouse - innovaatio, joka lyö muut laudalta 12.4.2013

Teollisen puurakentamisen tavoitteena on laadun parantaminen ja entistä valmiimpien sekä kustannustehokkaampien ratkaisujen tuottaminen.

Lue lisää

 

The ColorVoyant® Watch 2.0 – Tikkurila jatkaa trendiblogi-yhteistyötä 8.4.2013

Tikkurilan viime vuonna alkanut blogiyhteistyö amerikkalaisen trendiguru Doty Hornin kanssa jatkuu.

Lue lisää

 

Tikkurilan 150-vuotishistoria nyt sähköisenä versiona 22.3.2013

Tikkurila Oyj julkaisi viime vuonna 150-vuotishistoriansa nimellä Värikartta – 150 vuotta Tikkurilan tarinoita. Nyt teoksesta on ilmestynyt sähköinen versio, jonka voi ladata ilmaiseksi iTunesista iPad-laitteille.

Lue lisää

 

Seuraavat 


Muistilista

Muistilistasi on tyhjä

Aina kun näet tämän symbolin ja klikkaat sitä, niin kyseinen kohde siirtyy muistilistallesi.