Tikkurila worldwide

Katseet lattiaan!

Design lattiat - Katseet lattiaan!
Lattiatuotteemme mahdollistavat lähes rajattoman värivalikoiman ja antavat erilaisia kuviointimahdollisuuksia.  Lue lisää!

Kuultavat puunsuojat

Kuultavat puunsuojat

Kuultavat puunsuojat -värikartta ulko-ovien ja ikkunoiden käsittelyyn löytyy nyt sivuiltamme. Tutustu!Kustannukset hallintaan

Maalauksessa muullakin kuin värillä on väliä
Maalauksessa muullakin kuin värillä on väliä. Maalaaminen on tärkeä osa teräsrakenteen ja -laitteen valmistusprosessia. Lue lisää.

Metallin maalausjärjestelmät

Järjestelmätaulukko
Nyt voit selata ja hakea maalausjärjestelmiä myös Excel-taulukon kautta.

Tutustu!

Oppaat teolliseen maalaukseen

Tikkurilan oppaat teolliseen maalaukseen

Tutustu uusittuihin teollisen maalauksen oppaisiin. Tilaa tai lue oppaita suoraan sivuiltamme!

rss Ajankohtaista

Akvi Isolator - eristyspohjamaali teolliseen maalaukseen 23.11.2015

Vesiohenteinen Akvi Isolator -eristyspohjamaali on kehitetty teolliseen maalaukseen. Erittäin peittävä akrylaattipohjainen eristyspohjamaali hidastaa oksien läpilyöntiä sekä uuteaineiden aiheuttamaa pintamaalin värjäytymistä.

Lue lisää

 

Pinja Color Plus –kuullotteella entistä pidempi huoltomaalausväli 24.11.2015

Vesiohenteinen Pinja Color Plus –kuullote on kehitetty teolliseen pintakäsittelyyn. Uuden sukupolven kuullotteella voidaan saavuttaa jopa 10 vuoden huoltomaalausväli.

Lue lisää

 

Puupäivä ─ vuoden odotetuin puutuotealan tapahtuma 24.11.2015

Puuinfon järjestää perinteisen Puupäivä-tapahtuman torstaina 26.11. klo 9.00.17.00 Wanhassa Satamassa. Tapahtuma luo erinomaiset puitteet tutustua kumppanien tuote- ja palvelutarjontaan, osallistua huipputason seminaareihin ja verkostoitua teollisuuden, kaupan sekä kunta- ja rakennusalan päättäjien kanssa.

Lue lisää

 

Viimeistelyä vaille valmis − piilokiinnitettävä Vinha-ulkoverhouspaneeli 17.6.2015

Siparila on kehittänyt uuden ulkoverhouspaneelin perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle. Vinha-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja. Paneelit on tehtaalla valmiiksi pintamaalattu, mikä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

Lue lisää

 

Lisää tuotteita vesiohenteiseen Akvilac FD -sarjaan 15.6.2015

Korkealaatuinen vesiohenteinen lakkasarja on nyt saanut täydennystä kahdesta uudesta kiiltoasteesta. Uudet lakat ovat puolihimmeä Akvilac FD-J 35 ja kiiltävä Akvilac FD 70.

Lue lisää

 

 


Muistilista

Muistilistasi on tyhjä

Aina kun näet tämän symbolin ja klikkaat sitä, niin kyseinen kohde siirtyy muistilistallesi.