HYVÄN TUULEN MAALAUSTALKOOT

Sano EI huojuville tikkaille ja hyödynnä teline-etu!

Turvalliset suojaimet ja telineet nopeuttavat työtä ja estävät ikävät vahingot.
Jos olette ostaneet Tikkurilan ulkomaaleja vähintään 50 litraa, voitte vuokrata Ramirentin kampanjatelineitä puoleen hintaan 18.4.-30.9.2016.

VINKKI: Paitsi maalaustöihin, telineitä voi käyttää vaikkapa pihapuiden kuivien oksien karsimiseen tai ikkunoiden pesuun.

Miten saan edun?

Etu ei edellytä 50 litran kertaostosta, vaan kuitteja voi kerätä useista ostokerroista tai -paikoista. Edun varmistamiseksi kuitissa tulee näkyä ostettujen kampanjatuotteiden nimet, litramäärä, ostopäivä ja -paikka. Tuotteiden ostopäivämäärä kuitissa tulee olla vuodelta 2016.

Huom! Kampanjaan vaadittu 50 litraa täytyy olla ostettu ennen etukoodin lunastamista.

Miten litrat lasketaan?

Maalipurkkeihin sisältyy ns. sävytysvara. Kokonaislitramäärä lasketaan kuitenkin täyden purkkikoon mukaan (2,7 L = 3 L, 9 L =10 L, 18 L = 20 L).
Esimerkki: 18 L + 18 L + 9 L = 45 litraa, joka oikeuttaa alennukseen.

Etukoodi ja sen käyttö

Kuitin tarkistuksen ja hyväksymisen jälkeen etukoodi lähetään sähköpostitse tai kirjeitse ma-pe klo 08.00.-17.00 välisenä aikana. Postitse koodi toimitetaan 2-3 arkipäivän kuluessa kuitin vastaanottamisesta.

Etukoodi näytetään Ramirentin vuokrauspisteessä kertaedun saamiseksi. Katso lähin vuokrauspisteesi www.ramirent.fi tai m.ramirent.fi (mobiilisivut).Esimerkiksi näistä tuotteista saat Ramirent-edun!

Kampanja on voimassa 18.4. - 30.9.2016 välisenä aikana ja koskee Tikkurilan ulkomaaleja.


Kampanjatelineet

Kampanjatelineisiin kuuluu valikoima alumiinitelineitä ja perässä vedettäviä henkilönostimia. Tutustu kampanjaan kuuluvaan telinevalikoimaan lähimmässä Ramirent-liikkeessä. Telinemallit vaihtelevat toimipisteittäin ja tuotteita on rajoitettu määrä. Tässä muutama esimerkki: