Tikkurila worldwide

Profe Tikkurilan Ammattilaispalvelut 


Tikkurilan Profe on Tikkurila Oyj:n ammattikunta-asiakkaille suunnattu palvelukokonaisuus. Palvelukokonaisuuden myötä pystymme tarjoamaan yhä laajempaa ja kohdistetumpaa palvelua ammattikunnan eri toimijoille.

 

Tikkurilan Profe -kokonaisuus koostuu eri segmenteille suunnitelluista palveluista siten, että kunkin segmentin erikoistarpeet on huomioitu. Profe-ammattilaispalvelut koostuvat seuraavista palvelukokonaisuuksista:


Tekninen palvelu otsikko

Profe - Tekninen palvelu Tikkurilan Tekninen palvelu toimii asiakkaidemme tukena kaikessa tuotteisiin, maalaamisen teknisiin ratkaisuihin, väreihin tai muuhun pintakäsittelyyn liittyvissä asioissa. Tekninen palvelu koostuu Tikkurilan ammattikuntamyynnin palvelusta sekä Profe Helpdesk:stä, joka koostuu sähköisestä 24/7 -palvelusta sekä ammattilaisille suunnatusta puhelinpalvelusta, joka on avoinna arkisin klo 8.00-19.00.

 

Tekninen palvelu


Tikkurila opisto

Tikkurila opisto

Tikkurila-opistosta löydät ammattikunnalle suunnatut pintakäsittelyalan koulutuksemme. Tikkurila-opiston koulutukset ovat suunnattu koko ammattikunnalle; suunnittelijoille, rakennuttajille, isännöitsijöille, urakoitsijoille ja maalimyyjille. Koulutukset on suunniteltu siten, että kukin kohderyhmä  löytää koulutustarjonnasta omalle toimialueelleen parhaiten sopivan näkökulman pintakäsittelyyn.

Tikkurila-opisto


Tukimateriaalit otsikko

Profe - Tukimateriaalit Ammattilaisten suunnittelu- ja myyntityön tueksi Tikkurila tarjoaa laajan tukimateriaalipaketin. Tikkurilan laajat värikartta- ja pintanäytemateriaalit sekä erityisesti ammattikäyttöön suunnitellut värityökalut ovat asiakkaidemme käytössä.

 

Profe-tukimateriaali


Väri ja sävypalvelut otsikko
Profe - Väri ja sävypalvelut

Tikkurila on värien ja sävytysteknologian hyödyntämisen edelläkävijä. Tikkurilan väri- ja sävytyspalveluita hyödyntämällä asiakkaamme saavat Tikkurilan tuotteisiin haluamansa värin ja juuri oikean sävyn. Samalla asiakkaamme voivat luottaa myös siihen, että valittu sävy soveltuu teknisesti käyttökohteeseen ja kestää aikaa siinä missä kohteeseen valittu oikea tuotekin.

Väri- ja sävypalvelut


Tikkurilan hakupalvelut otsikko
Profe Tikkurilan hakupalvelut

Tekijäpankki - Remonttia, Urakkaa - Täältä tekijät on Tikkurilan maksuton hakupalvelu, jossa kuluttaja ja urakoitsija kohtaavat. Palvelun avulla kuluttaja voi hakea tarvitsemalleen maalaus- ja remonttityölle urakoitsijaa. Lisäksi uudistunut Tekijäpankki ohjaa kuluttajaa esimerkkiremonttien avulla tarkempiin tarjouspyyntöihin, jolloin säästetään sekä kuluttajan että urakoitsijan aikaa ja vaivaa.


Profe-haku on ammattilaisille suunnattu b-to-b-ammattiurakoitsijahaku. Profe-haun avulla rakennuttajat, rakennusliikkeet, isännöitsijät ja suunnittelijat löytävät tarvitsemansa kontaktin pintakäsittelyalan erikoisosaajiin.

 

Suunnittelijapankki on Tikkurilan maksuton hakupalvelu. Palvelun avulla kuluttaja voi hakea sisustusuunnittelijaa haluamaltaan alueelta. Suunnittelijapankki on osa Tikkurilan Maalilinja palvelee -palvelukokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Maalilinja-puhelinpalvelu sekä ideoita, opastusta, suunnittelua, opetusohjelmia sekä Tekijäpankki.

 

Tikkurilan hakupalvelut


Profe vaikuttajat otsikko
Profe vaikuttajat

Profe-Vaikuttajat on ammattikunnan eri ammattiryhmistä koostuva virtuaalinen verkosto, joka kommentoi ja sparraa Tikkurilaa kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan yhä paremmiksi.

Profe-Vaikuttajat

 
 


Muistilista

Muistilistasi on tyhjä

Aina kun näet tämän symbolin ja klikkaat sitä, niin kyseinen kohde siirtyy muistilistallesi.