Tuotteet

Presto LH Plus Yleistasoite

Presto LH Plus
Tuote soveltuu sisäseiniin
Tuote soveltuu sisäkattoon
Tuote on vesiohenteinen
M1

Tyyppi

Vesiohenteinen, käyttövalmis kevyttasoite. Täyttökyky 5 mm ilman halkeilua. Kutistuminen vähäistä ja hyvä tarttuvuus.


Soveltuvuus

Erityisesti harmaan alustan tasoitukseen, kuten kipsilevy-, betoni-, kevytbetoni- ja rappauspinnoille, mutta myös lastulevy-, puukuitulevypinnoille. Soveltuu hyvin myös kipsilevysaumojen tasoitukseen ja saumanauhojen kiinnitykseen.


Käyttökohteet

Seinä- ja kattopinnat kuivissa sisätiloissa.


Tekniset tiedot


Värisävyt

Vaaleanharmaa.

Pakkaukset

15 l

Ohenne

Vesi

Työtapa

Levitys lastalla.


Kuivumisaika, +23 °C ilman suht. kosteus RH 50 %

Hionta ja päällemaalaus voidaan suorittaa 2-24 tunnin kuluttua riippuen kerrospaksuudesta, ilman suhteellisesta kosteudesta ja lämpötilasta.


Partikkelikoko/raekoko

max. 0,2 mm


Kiinteäainetilavuus

62 %

Tiheys

1,2 kg/l, ISO 2811

Varastointi

Suojattava pakkaselta. Säilyy avaamattomana 2 vuotta.

Kutistuminen ja halkeilu

Erittäin vähäistä.

KÄYTTÖOHJEET


Käsittelyolosuhteet

Käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +10°C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.


Esikäsittely

Maalaamaton pinta:
Puhdista pinnat liasta. Harjaa pois pöly ja irtonainen aines. Tasoita maalaamattomat pinnat suoraan Presto LH Plus Yleistasoitteella.
Ennen maalattu pinta:
Pese ennen maalatut pinnat Maalipesu pesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtautuva maali kaavinraudalla ja hio kovat, kiiltävät maalipinnat himmeiksi. Poista hiontapöly. Levitä Presto LH Plus Yleistasoite lastalla.


Tasoitus

Levitä Presto LH Plus Yleistasoite lastalla. Hio pinta tasoitteen kuivuttua ja poista hiontapöly. Suorita toinen tasoitus tarvittaessa. ja Levitä tasoite saumaan lastalla. Paina saumanauha heti lastalla kiinni märkään tasoitepintaan. Levitä tasoitetta saumanauhan päälle. Hio pinta tasaiseksi tasoitteen kuivuttua ja poista hiontapöly. Suorita toinen tasoitus tarvittaessa.


Työvälineiden puhdistus

Pese työvälineet vedellä.


KÄYTTÖTURVALLISUUS


Tuotteen koostumus ei edellytä varoitusmerkintöjä. Käytössä noudatettava huolellisuutta ja vältettävä tarpeetonta altistumista. Tuotteesta on saatavilla käyttöturvallisuustiedote.

Käyttöturvallisuustiedote


YMPÄRISTÖNSUOJELU JA JÄTEHUOLTO

Kuivunut tasoitejäte voidaan toimittaa yleiselle kaatopaikalle. Tyhjät pakkaukset voidaan toimittaa kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle.


KULJETUS

VAK/ADR : ei luokiteltu


mtl/rku010607/ ktu030707/als050607/ 0016547


Yllä mainitut tiedot perustuvat laboratoriokokeisiin sekä käytännön kokemuksiin ja ne on tarkistettu tuoteselosteeseen merkittynä päivänä. Tuotteen laadun varmentaa toimintajärjestelmämme, joka täyttää ISO 9001 -tasoisen laatujärjestelmän ja ISO 14001 ympäristöhallintamallin vaatimukset. Emme vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteen käytöstä vastoin käyttöohjeita tai tarkoitusta.

Takaisin