Ajankohtaista
Tikkurila

Ajankohtaista


rss Ajankohtaista kuluttajille

Väriä ja iloa lastensairaalaan Minskissä

28.3.2012 7.30

Tikkurila on vastuullinen toimija, joka haluaa edistää lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten hyvinvointia osallistumalla aktiivisesti projekteihin, joissa maalilla ja väreillä luodaan iloa, viihtyisyyttä ja kestävää kauneutta erilaisiin sairaaloihin ja muihin muihin julkisiin tiloihin.


Children hospital 2
Tikkurilan maalit ja kauniit maalaukset koristavat Valko-Venäjän Minskissä sijaitsevan lasten sydänkirurgisen sairaalan seiniä, ja tuovat samalla iloa sairaalan nuorille potilaille.
  
Tikkurila osallistui Valko-Venäjällä lokakuussa 2011 Minskin yhdeksänsille kansallisille arkkitehtuurifestivaaleille, joiden tarkoituksena oli promotoida nuoria arkkitehtejä ja heidän työtään. IP Tikkurilan edustajat tutustuivat tapahtumassa kahteen nuoreen suunnittelijaan, jotka pursuivat intoa, ideoita ja asiantuntemusta väreistä. Tikkurila halusi tarjota suunnittelijoille mahdollisuuden tuoda kestävää kauneutta Minskin lasten sydänkirurgisen sairaalaan.

Children hospital 5
Suunnittelijat Alexandr Blajiy ja Eugenia Karpenko (oikealla) luonnostelivat kuusi värikästä ja iloista maalausta, jotka he maalasivat Tikkurilan maaleilla sairaalan käytävien seinille tammikuussa 2012.

Hanke on osa Tikkurilan sosiaalisen vastuun ohjelmaa "Kestävää kaunetta".

Lisätietoja tästä projektista ja Tikkurilan "Kestävää kaunetta" -ohjelmasta osoitteessa http://www.tikkurilagroup.com/fi/150/kestavaa_kauneutta/

Palaa otsikoihin