Tikkurilan designlattiat

Profe - Betoni


Katseet lattiaan!

Yksilöllinen designlattia on osa tilan identiteettiä. Lattiatuotteemme mahdollistavat lähes rajattoman värivalikoiman ja antavat erilaisia kuviointimahdollisuuksia. Anna luovuutesi lentää - kovaa kulutusta kestävän lattian ei tarvitse olla tylsä!

Designlattiamenetelmät


vapaakuviointi thumbVapaa kuviointi

Tekniikka sallii vapaan kuvioinnin ja värityksen. Näyttävin lopputulos syntyy suurilla, yksinkertaisilla kuvioilla. Sävyvalinnoilla luodaan joko upeita kontrasteja tai rauhallisempia kokonaisuuksia.

ohennekuvio thumbOhennekuviointi

Ohennetta sumuttaen muodostuu näyttävä, kivimäinen pintakuvio. Sumutuksen pisarakokoa säätelemällä vaikutetaan muodostuvan kuvion kokoon. Ohennekuvioitu lattia on suurenakin pintana rauhallinen kokonaisuus.

kuultovarjays thumb
Kuultovärjätty betonilattia

Kuultovärjäys korostaa lattian naarmuja, halkeamia ja huokoisuuseroja yksilöllisellä tavalla, ja saa aikaan epätasaisesti värjääntyneen pinnan.

marmorointi thumbMarmorointi

Öljyvärimarmorointia muistuttava kuvio saadaan aikaan levittämällä erivärisiä pinnoitteita säätölastalla niin, että värit sekoittuvat osittain toisiinsa. Värejä yhdistelemällä saadaan aikaan joko voimakaskuvioinen tai rauhallisempi lattia.